Mijn eerste bruidsreportage

Op 6 augustus mocht ik voor de eerste keer een bruiloft fotograferen. Een hele mooie kans en een goede ervaring om als fotograaf op te doen! Het ging om een volledige dag: aankomst, fotoshoot, ceremonie, diner, feest: niet mis voor een eerste keer. Ik ben er dan ook achter gekomen dat een dag lang fotograferen echt werken is en heb nog meer respect gekregen voor de fotografen die dit voor hun beroep doen. Uiteindelijk heb ik een serie van 250 nabewerkte foto’s aangeleverd waar ik trots op ben en die in mijn ogen de dag goed weergeven. De foto’s tijdens de dag zijn gemaakt met twee Olympus OMD E-M10 camera’s in combinatie met de lenzen Panasonic 14mm f/2.5 II en Olympus 45mm f/1.8. Dit zijn enkele beelden van de fotoshoot:

bruiloft fotoshoot1

Het bruidspaar onder een grote boom in een stadstuin.

bruiloft fotoshoot 2

Foto genomen vanuit een laag standpunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *